Fysiowerk

Over mij

Fysiowerk wordt gerund door Lotte van Zuijdam en is letterlijk een eenmanszaak.

Doordat ik alleen werk, heb je alleen mij als aanspreekpunt, daardoor zijn de lijnen lekker kort en de kosten aangenaam laag.

Als arbeidsfysiotherapeut merk ik dat grote bedrijven erg veel baat hebben bij preventie van klachten bij medewerkers. Helaas is het vaak te duur voor kleinere ondernemers, dat vind ik niet eerlijk en daarom ben ik er voor kleinere bedrijven. Als een medewerker uitvalt in een klein bedrijf is de impact vaak heel groot en omdat te voorkomen ben ik er juist voor jullie!

In 2006 ben ik geslaagd als algemeen fysiotherapeut bij Fontys Hogescholen Eindhoven. Daarna ben ik meteen aan de slag gegaan als zelfstandig fysiotherapeut in Zaltbommel tot eind 2022. In 2007 heb ik de opleiding arbeidsfysiotherapie afgerond.

Mijn motto is: als je het doet, dan moet je het goed doen. Dus ik doe alles voor de volle 100%, dat kost veel energie, maar de voldoening is des te groter. Ik ben zeer praktisch ingesteld, dus ik denk niet in problemen, maar in haalbare en betaalbare oplossingen!

Klik voor meer informatie over arbeidsfysiotherapie hier