Fysiowerk

Arbeidsfysiotherapie

Hoofddoel van mij als arbeidsfysiotherapeut is om de werknemer weer optimaal te laten functioneren op zijn of haar werk.

Ik kom overal waar gewerkt wordt, dus op kantoor, in de werkplaats, achter de toonbank tot op de bouw.

Fysiowerk richt zich op kleine bedrijven tot maximaal 25 medewerkers. Ik kom al langs vanaf 1 medewerker. Kleine bedrijven hebben vaak geen enorme budgetten terwijl er wel vraag is naar goed advies en dan ben je bij mij op het goede adres!

Ik houd mij vooral bezig met de arbeidsrelevante problemen van de individuele werknemer. De arbeidsfysiotherapeut richt zich op het herwinnen van de balans tussen belastbaarheid en gevraagde arbeidsbelasting.

Bij arbeidsgerelateerde klachten van een werknemer is het inzetten van mijn diensten een betaalbaar en gemakkelijk middel.

De werkgever is wettelijk verantwoordelijk voor doelmatige verzuimbegeleiding, vroeg interventie van ziekten en/of aandoeningen van werknemers.

Door een snelle interventie van mij als arbeidsfysiotherapeut bij (dreigend) arbeidsverzuim wordt de arbeidsschadelast beheersbaar en tot een minimum beperkt. Doordat een werknemer eerder aan het werk kan of kan blijven doorwerken dalen de kosten van het ziekteverzuim. Dat is wel zo prettig, zéker in een klein bedrijf!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een kosteloos gesprek zodat ik je alles kan uitleggen over mijn diensten.