Fysiowerk

Arbeidsfysiotherapie

Hoofddoel van mij als arbeidsfysiotherapeut is om de werknemer weer optimaal te laten functioneren op zijn of haar werk.

Ik kom overal waar gewerkt wordt, dus op kantoor, in de werkplaats, achter de toonbank tot op de bouw.

Fysiowerk richt zich op het bedrijfsleven, instellingen en organisaties. Hierbij maakt het niet uit wat de grootte is van het bedrijf. Ik kom al langs vanaf 1 medewerker.

Ik houd mij vooral bezig met de arbeidsrelevante problemen van de individuele werknemer. De arbeidsfysiotherapeut richt zich op het herwinnen van de balans tussen belastbaarheid en gevraagde arbeidsbelasting.

Bij arbeidsgerelateerde klachten van een werknemer is het inzetten van mijn diensten een betaalbaar en gemakkelijk middel.

 

 

De werkgever is wettelijk verantwoordelijk voor doelmatige verzuimbegeleiding, vroeg interventie van ziekten en/of aandoeningen van werknemers.

Door een snelle interventie van mij als arbeidsfysiotherapeut bij (dreigend) arbeidsverzuim wordt de arbeidsschadelast beheersbaar en tot een minimum beperkt. Doordat een werknemer eerder aan het werk kan of kan blijven doorwerken dalen de kosten van het ziekteverzuim. Dat is wel zo prettig!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een kosteloos gesprek zodat ik je alles kan uitleggen over mijn diensten.